Festlokal i Norrköping

Här hittar du festlokaler och festvåningar i Norrköping med omnejd, snabbt och enkelt!

Det enda du behöver göra är att beskriva ditt önskemål kring lokalen, maten och hur du vill ha din fest, så får du snart kontakt med arrangörer som ger dig sina prisförslag på festlokaler i Norrköping. 

När du beskriver dina önskemål kan det vara smart att komplettera med några exempel på vad du har för krav på festlokalen. Exempel på detta är: "Bröllopslokalen ska vara ljus och romantisk, gärna med slottskaraktär", "det bör finnas tillgång till boende i anslutning till festlokalen", "vi vill att det ska gå att få in ett dansgolv för 130 personer". 

Det är lättare för arrangörerna/anläggningarna att ge dig ett bra pris ju mer information de har. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att olika festlokaler i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Veckor av sökarbete komprimerat till minuter

Vi vet hur svårt och krångligt det kan vara att söka runt efter lämpliga lokaler, ringa telefonsamtal, maila och be om att få prisuppgifter. Allt för att det sedan visar sig att lokalen inte var vad en verkade eller att den inte ens fanns tillgänglig på det datum då vi ville abonnera den.

Inför en större fest, exempelvis ett bröllop, är det mycket som ska planeras som det är. Låt det inte bli ännu ett stressmoment att hitta en trevlig festlokal!

I och med att vår samarbetspartner har en stor databas av arrangörer som har festlokaler i Norrköping, så underlättas ditt sökarbete avsevärt.

Beskriv bara vad du letar efter för lokal och när, så tar vi hand om din förfrågan, skickar den vidare till vår samarbetspartner och sedan matchas du rätt.

Dina veckor av stress och sökarbete har nu förvandlats till några minuters jobb i vårt kontaktformulär!

Upp till fem arrangörer hör av sig

Att ha ett brett urval är en förutsättning för att kunna hitta rätt lokal och rätt pris. Därför låter vi upp till fem olika arrangörer höra av sig till dig samtidigt med sina offerter och kostnadsförslag.

Du går i lugn och ro igenom alternativen och väljer sedan den som kan erbjuda en lokal som uppfyller dina behov.

Att arrangera den perfekta festen i Norrköping har aldrig varit enklare!

Våra senaste förfrågningar

 • Munasha bad om offert för Catering, Event & Fest
  högtalare
 • Nermin bad om offert för Catering, Event & Fest
  Oxie
 • Zoe bad om offert för Catering, Event & Fest
  1000kr
 • Denise bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Stug-storlek är ganska lagom storlek för vad vi har tänk. Dansgolv, toalett, och gärna lite bord att sitta kring. Vi vill även övernatta på platsen då inte så många kan ta sig hem när festen är slut - vi behöver dock ej sovrum till detta...
 • Adam bad om offert för Catering, Event & Fest
  Jag vill göra en fest med övernattning till 7000kr helt för denna priset skulle jag vilja vara två dagar med en övernattning
 • Shahad bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Önskar att ha lokalen i Dalhem eller Fredriksdal .
 • Leonardo bad om offert för Catering, Event & Fest
  Hej jag ska ha en nyårs middag är bara i behov av en sal inget mer behöver inte catering eller något
 • Liv bad om offert för Catering, Event & Fest
  Planerar en möhippa där maten behöver vara glutenfri. Drycken står vi helst för själva.

  Söker en lokal där man kan spela musik sent, gärna till 01-02.

  En bonus om lokalen även har högtalare.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.