Festlokal i Norrköping

Här hittar du festlokaler och festvåningar i Norrköping med omnejd, snabbt och enkelt!

Det enda du behöver göra är att beskriva ditt önskemål kring lokalen, maten och hur du vill ha din fest, så får du snart kontakt med arrangörer som ger dig sina prisförslag på festlokaler i Norrköping. 

När du beskriver dina önskemål kan det vara smart att komplettera med några exempel på vad du har för krav på festlokalen. Exempel på detta är: "Bröllopslokalen ska vara ljus och romantisk, gärna med slottskaraktär", "det bör finnas tillgång till boende i anslutning till festlokalen", "vi vill att det ska gå att få in ett dansgolv för 130 personer". 

Det är lättare för arrangörerna/anläggningarna att ge dig ett bra pris ju mer information de har. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att olika festlokaler i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Veckor av sökarbete komprimerat till minuter

Vi vet hur svårt och krångligt det kan vara att söka runt efter lämpliga lokaler, ringa telefonsamtal, maila och be om att få prisuppgifter. Allt för att det sedan visar sig att lokalen inte var vad en verkade eller att den inte ens fanns tillgänglig på det datum då vi ville abonnera den.

Inför en större fest, exempelvis ett bröllop, är det mycket som ska planeras som det är. Låt det inte bli ännu ett stressmoment att hitta en trevlig festlokal!

I och med att vår samarbetspartner har en stor databas av arrangörer som har festlokaler i Norrköping, så underlättas ditt sökarbete avsevärt.

Beskriv bara vad du letar efter för lokal och när, så tar vi hand om din förfrågan, skickar den vidare till vår samarbetspartner och sedan matchas du rätt.

Dina veckor av stress och sökarbete har nu förvandlats till några minuters jobb i vårt kontaktformulär!

Upp till fem arrangörer hör av sig

Att ha ett brett urval är en förutsättning för att kunna hitta rätt lokal och rätt pris. Därför låter vi upp till fem olika arrangörer höra av sig till dig samtidigt med sina offerter och kostnadsförslag.

Du går i lugn och ro igenom alternativen och väljer sedan den som kan erbjuda en lokal som uppfyller dina behov.

Att arrangera den perfekta festen i Norrköping har aldrig varit enklare!

Våra senaste förfrågningar

 • Daxine bad om offert för Catering, Event & Fest
  Vi letar efter en lokal med en budget runt 500kr. Vi vill gärna ha möjligheten till att sova kvar och vi städar självklart lokalen, kan lämna eventuella nycklar när det passar dagen efter.
 • Marie bad om offert för Mat & Dryck
  helst inom 3-4 mil från Skövde.
 • Sarmed bad om offert för Catering, Event & Fest
  Område: Järfälla kommun
  Pris: under 2000 kr
  Tid: Mellan 18:00-03:00
  Gärna högtalare
 • Marie bad om offert för Catering, Event & Fest
  Sonen tar studenten och vi behöver hyra en lokal under några timmar för hans studentmottagning med släkten. Tanken är att ha lite catering och vi tar med egen dryck.
  Vi har inte fått något exakt datum och tid för studenten än.
  Om lokalen ligger nära Bålsta centrum...
 • Linus bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  behöver endast lokal, teknik har vi själva. inte över 10 000:-
 • Adnan bad om offert för Catering, Event & Fest - Cateringfirmor
  catering och städhjälp
 • Viktor bad om offert för Catering, Event & Fest
  Viktor
 • Clara bad om offert för Catering, Event & Fest
  under 3000 kr

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.